دندانپزشک برتر

ساخت وبلاگ

کار این دستگاه برای پلیمریزاسیون است و این امر به خاطر لامپ کوارتز 75 وات پرقدرتی است که درون محفظه رفلکتور (منعکس کننده نور) می باشد. کلیدها با دقت بالا، زمان انفجار یا تخلیه انرژی را کنترل می کنند و رفلکتور دسته های انرژی را از مسیر هدایت نور عبور می دهد. مجله دنستنی های دندانپزشکی نیز به همین منوال ادامه خواهد داد.

سیبک هایی وجود دارند که می توان با زمانهای 20 تا 40 ثانیه انفجار دائم (تخلیه انرژی بصورت دائم) را انتخاب کرد. روی دسته سوئیچ هایی وجود دارد که تنظیمات زمان انفجار را انجام می دهند و توسط این سوئیچ ها امکان توقف پلیمریزاسیون در هر زمان ممکن می باشد. هندپیس توسط یک لایه با قدرت حرارتی بالا محافظت می شود و در استفاده های طولانی مدت، توسط یک فن پرقدرت بطور اتوماتیک خنک می شود.

آمالگام

مسیر هدایت نور تا 360 درجه قابل تنظیم است و این عمل باعث می شود که بتوانیم استفاده دقیق نور را عملی سازیم. کلیه مسیرهای نور را میتوان بوسیله اتوکلاو و یا استریلیزاسیون خنک استریل کرد. در هنگام كار با این وسیله عینک رنگی برای محافظت چشم در برابر پلیمریزاسیون کامپورزیت لازم است.

Colto Lux II دارای هندپیس 220 گرمی می باشد که حاوی مسیر هدایت نور شیشه ای استاندارد می باشد. این شیشه ها درون محفظه با زاویه های 45 درجه طوری تعبیه شده اند که نور را از لامپ گرفته و بوسیله انعکاس آن را به سر محفظه هدایت می کنند. البته در این نوع خاص از دستگاه لامپ هالوژن درون هد طوری جایگزین شده که نیازی به مسیر هدایت شیشه ای نور ندارد و مسیر دوم، مسیر هدایت فلزی نور برای مصارف عمومی می باشد. این سیستم های فلزی طوری قرار گرفته اند که می توان در موارد خاص نیز استفاده کرد. بطور مثال برای پلیمریزاسیون قسمت های فاشیال، لینگوال، پالاتال، اکلوزال یا پروگزیمال پرکردگی ها.

تجهیزات دندانپزشكی پرتابل (قابل حمل)

امروزه شاید كمتر كسی وجود داشته باشد كه تجربه استفاده از وسایل همراهی همانند موبایل را نداشته و به مزایای استفاده از آن در شرایط مختلف واقف نباشد. در دنیای امروز وسایلی از این دست با همه مشكلاتشان، جزئی از زندگی انسان شده اند و روز به روز نیاز به انها بیشتر احساس می گردد. با این مقدمه می توان استفاده از سایر امكانات موجود در محیط اطرافمان را كه به گونه ای با حرفه ما ارتباط تنگاتنگی دارند، در كنار خود و به عنوان یك همراه همیشگی در همه جا تصور نمود تا در آینده ای نه چندان دور لزوم استفاده از آنها نیز همانند سایر وسایلی كه شاید فكر آن نمی رفت كه روزی اینگونه مورد استفاده قرار گیرند، احساس گردد.‏ https://bit.ly/3l1IeKj

تجهیزات دندانپزشکی


تجهیزات دندانپزشكی پرتابل، تجهیزاتی قابل حمل و با قابلیت های خاص هستند و امكان استفاده از آنها در شرایط مختلف وجود خواهد داشت. به علت اینكه در اكثر موارد اینگونه تجهیزات كم حجم و در ابعاد كوچك ساخته می شوند، شاید این باور اشتباه وجود داشته باشد كه كارائی و راندمان آن ها نیز به همان نسبت كم بوده و عملا در بسیاری از موارد هیچ كاربرد خاصی ندارند، در حالی كه استفاده كنندگان از این تجهیزات، هیچ گونه كمبودی را در هنگام كار با این دستگاه ها احساس نمی كنند. به عبارت دیگر به همان اندازه كه می توان یك یونیت دندانپزشكی را كامل و با تمام امكانات تهیه كرد، این مجموعه قابل حمل را نیز می توان با تمام امكانات تجهیز نمود.

تجهیزات دندانپزشكی پرتابل به سادگی yun.ir/nusc64 باز شده و آماده برای كار می شوند و در پایان كار نیز به همان سادگی جمع شده و جهت استفاده مجدد، از نقطه ای به نقطه دیگر انتقال می یابند. توسط این تجهیزات می توان در مدت زمان كمی، یك اتاق ساده و معمولی را به یك محیط مناسب و حرفه ای برای دندانپزشك تبدیل نمود. انتخاب انواع مختلف و سطح دسترسی به امكانات بیشتر در اختیار دندانپزشك بوده و متناسب با نیاز كاری خود، می تواند یك مجموعه مناسب را تهیه نماید.

آمالگام (Amalgam)


آمالگام آلیاژی مرکب از جیوه همراه با یک یا چند فلز دیگر است. آمالگام اغلب جهت ترمیم های مستقیم دائمی خلفی و جهت ترمیم های زیر بنایی (Foundation) وسیع یا کرها که قبل از قرار دادن روکش به کار می روند مورد استفاده قرار می گیرد. هنگامی که آمالگام به تازگی با جیوه مایع مخلوط شده ، خاصیت شکل پذیری (Plasticity) دارد که این امکان را فراهم می سازد که به خوبی در حفره آماده شده دندانی پک شود یا کندانس شود. مقدار جیوه موجود در کپسول های آمالگام ۴۲٫/ تا ۴۵٫/ وزن کل آمالگام جیوه است. عیب اساسی آمالگام رنگ نقره ای آن است که با ساختمان دندانی تطابق ندارد. مقداری شکننده (Brittle) بوده و تحت تاثیر کروژن و عمل گالوانیک قرار می گیرد. دستگاه آمالگاماتور به دونوع تقسیم می شود:

دستگاه کپسولی
دستگاه پودری و کپسولی( دوکاره )
دستگاه کپسولی:
دراین نوع دستگاه کپسول درمحل استقرار گیره کپسول قرار داده می شود. تنظیم میزان پودر و جیوه امکان پذیر نیست چون شرکت سازنده مقدار واحد آمالگام و جیوهرا مشخص نموده مانند ۱ واحد یا ۲ یا ۳ یا … که در کپسول جاسازی کرده و نیاز به تنظیم خاصی ندارد .

دستگاه پودری و کپسولی:
دراین نوع دستگاه میزان پودرآمالگام متغییر است که پیچ تنظیم آن در بغل دستگاه قرار گرفته است ولی مقدار جیوه همیشه ثابت است. هرچه پیچ تنظیم به طرف مثبت باشد پودر بیشتر و به طرف منفی پودر کمتر است. پس از هر بار استفاده ازآمالگاماتور از برس مخصوصی که جهت تمیز نمودن داخل لوله و درپوش آمــالـگـامـاتـور اسـت، استفـاده مـی شـود. قبـل از توقف کامل درپوش لوله آمالگاماتور،دقت شود کـه بـا دسـت تـماس نداشته باشد. از قرار دادن آمالگاماتور درمعرض نور آفتاب اجتناب شود و هر هفته یکی دو مرتبه آمالگاماتور را چند بار سر و ته کرده و سپس در جای خود قرار داده شود. به دلیل لرزش دستگاه پودر آمالگام در مخزن خود فشرده می شود و باعث عبور نکردن مقدار لازم پودر در لوله ترکیب آمالکاما تور می شود که کم شدن پودر، تنظیم دستگاه را به هم می زند.

دوربین داخل دهان

دوربین داخل دهانی
حتما شما هم دوست دارید بدانید دندانپزشکتان در حین درمان چه کاری روی دندان‌های شما انجام می‌دهد و قبل و بعد از درمان دندان شما به چه شکلی درخواهد آمد. در این صورت باید از دندانپزشکتان بخواهید که دستگاه دوربین داخل دهانی‌اش را به کار گیرد. این دستگاه از یک دوربین فیلم‌برداری و عکس‌برداری کوچک تشکیل شده که به‌صورت بدون سیم و یا با یک سیم به یک مانیتور در روبه‌روی شما وصل است. این وسیله از محیط داخل دهان شما فیلم‌برداری کرده و تصویر را روی مانیتور روبه‌روی شما می‌اندازد. با این وسیله می‌بینید که دندان شما قبل ار ترمیم چه وضعیتی دارد و پس از درمان نیز می‌توانید دندان ترمیم شده خود را ببینید. دوربین داخل دهانی وسیله خوبی است که شما را در جریان روند درمانتان قرار می‌دهد و می‌توانید نقاطی از دهانتان را که در حالت عادی نمی‌توانید ببینید، رویت کنید.

دندانپزشک برتر...
ما را در سایت دندانپزشک برتر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : دندونپزشک densis بازدید : 228 تاريخ : دوشنبه 24 آذر 1399 ساعت: 1:27

بیماری لثه (پریودنتیت) به دو صورت حاد(مهاجم) و مزمن بوجود می آید. نوع مهاجم اغلب جوانان در حول و حوش سن بلوغ 20 سالگی را در گیر میکند در این بیماران جرم و پلاک دندانی زیادی وجود ندارد ولی تخریب زیاد است گفته می شود علت این نوع بیماری بیشتر ژنتیک و ایمونولوژیکی است نوع دوم پریودنتیت مزمن است و اغلب در دهه سوم زندگی پس از 30 سالگی رخ می دهد و مهمترین علت آن تجمع جرم و پلاک باکتریالی است. تجمع پلاک های میکروبی بر اثر استفاده نکردن از مسواک و نخ دندان یا غلط مسواک کردن است به همین جهت معاینات و جرم گیری منظم توسط دندانپزشک توصیه می شود.
علائم بيماري هاي لثه
قرمزي و تورم لثه، خونريزي، بوي بد، ايجاد فاصله ميان دندانها،  لقي يك يا چند دندان، جدا شدن لثه از دندان  و عميق شدن شيار بين لثه و دندان، ايجاد  آبسه در لثه و در برخي مواقع تحليل لثه و  دردي كه بصورت مبهم و يا با خارش بين دندان ها ممكن است احساس شود از جمله  علائم مي باشند.
عوامل بروز بیماری های لثه
علاوه بر پلاک میکروبی و عدم رعایت بهداشت ، رژیم غذایی فاقد مواد مغذی و کمبود موادی مانند ویتامین های a /c/e/ فولات ها و بتاکاروتن و املاح معدنی می تواند دفاع بدن در برابر عفونت را کاهش دهد و باعث بیماری لثه شود همچنین فشار های روحی و روانی و مصرف سیگار از توانایی بدن در برابر ابتلا به بیماری لثه می کاهد و بیماری هایی مثل دیابت می تواند بیماری های لثه را در فرد تشدید کند.
افراد سیگاری 3 برابر بیش از غیر سیگاری ها مبتلا به بیماری لثه پیشرفته می شوند و سیگار باعث تاخیر در ترمیم زخم ها بعد از جراحی لثه و دهان می شود. سیگار باعث رسوب قهو ه ای رنگ تا قیری و تغییر رنگ ساختمان دندان ها و افزایش تشکیل جرم بر سطح دندان ها و پوسیدگی می شود .
نکاتی مهم برای پیشگیری از بیماری لثه :
دندان ها و لثه ها را مسواک بزنید. برای تمیز کردن بین دندان ها از نخ دندان استفاده کنید. پشت دندان ها را فراموش نکنید، در این قسمت ها به علت دسترسی کمتر، پلاک بیشتری جمع می گردد.
هر 3 ماه یکبار مسواک خود را عوض کنید، زیرا الیاف کهنه پلاک کمتری را برمی دارند.
اگر خونریزی لثه دارید استفاده از مسواک و نخ دندان را متوقف نکنید. به منظور آسیب نرسیدن به لثه هایتان از مسواکی با الیاف نرم استفاده عوامل بروز بیماری های لثه
 
علاوه بر پلاک میکروبی و عدم رعایت بهداشت ، رژیم غذایی فاقد مواد مغذی و کمبود موادی مانند ویتامین های a /c/e/ فولات ها و بتاکاروتن و املاح معدنی می تواند دفاع بدن در برابر عفونت را کاهش دهد و باعث بیماری لثه شود همچنین فشار های روحی و روانی و مصرف سیگار از توانایی بدن در برابر ابتلا به بیماری لثه می کاهد و بیماری هایی مثل دیابت می تواند بیماری های لثه را در فرد تشدید کند.
 
افراد سیگاری 3 برابر بیش از غیر سیگاری ها مبتلا به بیماری لثه پیشرفته می شوند و سیگار باعث تاخیر در ترمیم زخم ها بعد از جراحی لثه و دهان می شود. سیگار باعث رسوب قهو ه ای رنگ تا قیری و تغییر رنگ ساختمان دندان ها و افزایش تشکیل جرم بر سطح دندان ها و پوسیدگی می شود .کنید. اگر خونریزی لثه هایتان ادامه پیدا کرد به دندانپزشک خود مراجعه کنید.
برای معاینه و جرمگیری دندان ها به طور منظم به دندانپزشک مراجعه کنید. اگر باردار هستید و یا از بیماری دیابت رنج می برید دندانپزشک خود را مطلع سازید. زیرا بدن در این شرایط سخت تر می تواند در برابر بیماری های لثه مقاومت کند.
هرچند وقت یکبار لثه های خود را در آینه نگاه کنید. مراقب تغییر رنگ یا تغییر بافت لثه خود باشید. اگر فکر می کنید بیماری لثه دارید به دندانپزشک مراجعه کنید.
با دو بار مسواک زدن در روز و استفاده از نخ دندان می توانید از بیماری لثه جلوگیری کنید.
 
سالم نگه‌داشتن لثه و دندان
دندان‌ها را دو بار در روز با خمیردندان حاوی فلوراید مسواک بزنید.
با نخ دندان یا وسیله‌ای مانند مسواک مخصوص یا خلال‌های چوبی یا پلاستیکی پیشنهادی دندانپزشکی پلاک بین دندان‌ها را خارج کنید.
برای جرم‌گیری و معاینه در فواصل تعیین شده به دندانپزشک مراجعه کنید.
از سیگار کشیدن و استعمال هر گونه دخانیات پرهیز کنید.
 
عدم درمان بیماری های لثه
انواع بیماری های لثه اگر به موقع درمان نشوند می توانند زمینه ساز انواع بیماری های دیگر باشند و همچنین برای دهان بیمار مشکل ساز شوند. بر اساس تحقیقات و بررسی های انجام شده روی افراد مبتلا به بیماری های لثه، ظهور بیماری های زیر می تواند نتیجه عدم درمان بیماری های لثه باشد:
بیماری های قلبی و عروقی
تولد نوزاد نارس در زنان باردار 
زایمان زودرس 
بیماری های روماتیسمی 
تشدید دیابت 
آبسه ریوی
از دست دادن تمامی دندان ها 
ابتلا به سرطان دهان و زبان
 
دندانپزشک برتر...
ما را در سایت دندانپزشک برتر دنبال می کنید

برچسب : قارچ لثه,سرطان لثه, نویسنده : دندونپزشک densis بازدید : 485 تاريخ : شنبه 1 آذر 1399 ساعت: 7:47